Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
STEKFLÄSK EK.PACK
Art nr: 663486
Scan Piggham är ett extra gott, saftigt och smakrikt kött som tilldelats Gastronomiska Akademins pris för “det saftiga och välsmakande köttet”. Stekfläsk, som sitter på sidan, är härligt gott och går snabbt att steka. Med färdigskurna skivor tillagar du snabbt och lätt en festmåltid.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt sidfläsk (92%), vatten, salt, glukossirap, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250).
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 350 kJ / 320 kcal
- Fett 30 g
- Varav mättat fett 12 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 13 g
- Salt 2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 663486
Vikt: 800 g
GTIN: 7300203503005
Svensk köttråvara
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Stek i stekpanna tills önskad knaprighet uppnås. Torka av fettet och servera stekfläsket direkt tillsammans med exempelvis nystekta hemgjorda raggmunkar. Stekfläsk är även utmärkt som smakkomponent i rätter som Frittata eller spagettisoppa.