Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Ugnsbakad Leverpastej
Art nr: 645446
Scan Ugnsbakad pastej är en klassisk pastej av finaste kvalitet, med välbalanserad krydd- och leversmak. Pastejen tillverkas på traditionellt sätt i Skara, där den bakas i ugn och får sin fint gräddade yta. Konsistensen är smidig och lätt att breda på smörgåsen.
Kombinera gärna med något krispigt eller syrligt, såsom picklade grönsaker, gurka eller äpple.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt fett fläsk, svensk grislever (31%), vatten, potatismjöl, socker, salt, lök, kryddor, druvsocker, arom, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 250 kJ / 300 kcal
- Fett 23 g
- Varav mättat fett 15 g
- Kolhydrater 12 g
- Varav sockerarter 2,6 g
- Protein 11 g
- Salt 1,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 645446
Vikt: 200 g
GTIN: 7300206303008
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C