Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Gräddleverpastej
Art nr: 643146
Scan Gräddleverpastej är en lyxig pastej med grädde, som ger en krämig konsistens och balanserad smak. Pastejen tillverkas på traditionellt sätt i Skara, där den bakas i ugn och får sin fint gräddade yta.
Kombinera gärna med något krispigt eller syrligt, såsom picklade grönsaker, gurka eller äpple.
Innehåll
Ingredienser: Svensk grislever (35%), fett fläsk, MJÖLK, potatismjöl, GRÄDDE (4%), socker,salt, MJÖLKprotein, lök, druvsocker, kryddor, antioxidationsmedel E300, aromer, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 250 kJ / 300 kcal
- Fett 24 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 8 g
- Varav sockerarter 3 g
- Protein 12 g
- Salt 1,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 643146
Vikt: 200 g
GTIN: 7300201481008
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C