Stekt butchers bacon med senapsmarinerade rotfrukter

Stekt butchers bacon med senapsmarinerade rotfrukter

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 2 pkt Scan Butchers choice bacon à 120 g
  • 4 potatisar
  • 2 morötter
  • 2 palsternackor

MARINAD

  • 2 msk fransk grovkornig senap
  • 2 msk strimlad bladpersilja
  • 1 dl varm grönsaksbuljong
  • 1 msk olivolja
Gör så här Stek baconet i en stekpanna med "non-stick"-yta. Skala potatis och rotfrukter, skär i mindre bitar. Koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten i en kastrull. Häll av vattnet och låt rinna av. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Vänd de ljumma rotfrukterna i marinaden. Smaksätt med salt och peppar. Servera baconet med senapsmarinerade rotfrukter.