Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Wienerkorv med vita bönor och baconstrimlor
- ca 750 g Scan Wienerkorv ev Scan Falukorv
- 1 msk olja
- ½ pkt Scan Bacon
- 1 klyfta vitlök, hackad
- 1 gul lök, hackad
- 1morot, slantad
- 1 stjälk selleri, skivad
- 1 burk körsbärstomater
- 1 burk stora vita bönor
- ½ citron, saft och skal
- 1 kvist rosmarin, plockad
- 1 lagerblad
- salt och peppar
- 4 ägg stekta