Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Bullar i ugnen
- 1 påse Scan miniköttbullar eller 300g Mammas köttbullar
- 1 pkt Scan Bacon, 140 g
- 6 st Potatisar
- 4 st Morötter
- 1 tsk Rapsolja
- 1 dl Lätt Crème fraiche
2. Rosta i ugnen på 200 grader tills de nästan är mjuka. Ta ut formen och blanda i bacon i bitar och köttbullar. Skjutsa in i ugnen i ca 10 minuter till.
3. Blanda crème fraiche med salt och mycket nymald svartpeppar.
4. Servera bullarna gosigt varma med den kalla såsen.