Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
HÖJ NIVÅN PÅ ALLT
Ett bra kött förtjänar att tillagas väl, med det menar vi att detaljer har olika karaktär. De detaljer från framdelen har grövre fibrer vilket ger mycket smak och kräver längre tillagning, medan delarna från bak- och mittendelen är mörare. Det är ganska enkelt egentligen, bra kött är lätt att få riktigt gott.
Till köttguiden!