Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
JULSKINKA KOKT PIGGHAM CA 2,9KG
Art nr: 681088
En härligt god julskinka gjord på svenskt Pigghamkött. Ca vikt på vår mellanstora Julskinka ligger på 3 kg per skinka. Vi använder innanlår, ytterlår, del av lägg och rulle i mellanstor julskinka. Till stor Julskinka används hela skinkan som delas på 2 delar. Alla våra produkter är tillverkade av kött från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka 90%, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Ursprung: Sverige. Av den totala vikten är ca 20% buljong
Näringsvärde per 100g
- Energi 600 kJ / 140 kcal
- Fett 5,4 g
- Varav mättat fett 1,9 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 22 g
- Salt 2,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 681088
Vikt: 2 900 g
GTIN: 2320110300004
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Griljera: Sätt ugnen på 200°. Blanda ägg och senap. Pensla blandningen på skinkan. Sikta över ströbröd. Griljera skinkan i ugnen ca 15 min eller tills skinkan har fått fin färg. Sätt i hela kryddnejlikor som garnering när skinkan svalnat något.