Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
JULSKINKA KOKT GOURMET CA 2,7KG
Art nr: 680188
En lyxigare julskinka som framtagits med extra omsorg. Den är specialskuren och är utan buljong. Gourmet julskinka är färdigkokt. Genom att du själv griljerar skinkan så sprids den juliga doften av nytillagad julskinka i ditt hem. Alla våra produkter tillverkas av kött från svenska gårdar..
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka 90%, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 700 kJ / 170 kcal
- Fett 8,9 g
- Varav mättat fett 3,6 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 23 g
- Salt 3,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 680188
Vikt: 2 650 g
GTIN: 2320019100002
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Griljera: Sätt ugnen på 200°. Blanda ägg och senap. Pensla blandningen på skinkan. Sikta över ströbröd. Griljera skinkan i ugnen ca 15 min eller tills skinkan har fått fin färg. Sätt i hela kryddnejlikor som garnering när skinkan svalnat något.