Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Basturökt Gourmetskinka
Art nr: 677789
Scan Basturökt Gourmetskinka varmröks på traditionellt sätt i Kristianstad. Det ger skinkan en balanserat rökig och nötig smak.
Skinkans stora, fina skivor passar bra till toast och smörgåstårta, eller strimlad till pizza eller pasta.
Kombinera gärna med: smält ost, broccoli, rucola.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka 91% (helmuskel), vatten, salt, glukossirap, stabiliseringsmedel (E451), druvsocker, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250), rökarom.
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 110 kcal
- Fett 4 g
- Varav mättat fett 0,5 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,8 g
- Protein 17 g
- Salt 2,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 677789
Vikt: 3 000 g
GTIN: 2320778900004
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C