Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Kassler ekologisk
Art nr: 673666
Kassler är en lättsaltad benfri kotlettrad från gris. Det är en perfekt råvara som det går att variera på flera sätt. Vår kassler är ekologisk, vilket innebär att den framställts med höga krav på djuromsorg och djurhållning. Och självklart kommer köttet enbart från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk varmrökt kotlett av gris*º (95%), salt, druvsocker*, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250). *Ekologisk råvara. º Ursprung Sverige SE-EKO-08 Svenskt jordbruk
Näringsvärde per 100g
- Energi 550 kJ / 130 kcal
- Fett 5,7 g
- Varav mättat fett 1,9 g
- Kolhydrater 0,9 g
- Varav sockerarter 0,9 g
- Protein 19,1 g
- Salt 2,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 673666
Vikt: 600 g
GTIN: 2320029400000
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Kassler har många användningsområden och passar att äta som den är eller steka. Ät direkt: Skiva eller stimla och ät direkt i t.ex pastasallad. Stek i stekpanna: Skiva eller strimla och stek i stekpanna tills önskad kanprighet. Stek i ugn: Skiva kasslern och lägg skivorna i ugnsfast form. Tillsätt valfri sås och ingredienser och tillaga tills önskat resultat.