Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Källarrökt Ytterlår
Art nr: 673389
Scan Källarrökt Nötytterlår varmröks på traditionellt vis med bokved och enris i vår rökkällare i Kristianstad. Det ger en balanserad rökighet med finstämd sälta och inslag av umami.
Vårt källarrökta nötytterlår serveras gärna i tunna skivor på buffén, till sallad eller baguette.
Kombinera gärna med: färskost,rädisor, lagrad cheddar, picklade grönsaker.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk nötytterlår 95%, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 500 kJ / 120 kcal
- Fett 4 g
- Varav mättat fett 2,2 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 20 g
- Salt 3 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 673389
Vikt: 2 500 g
GTIN: 2320007700009
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C