Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Källarrökt bog
Art nr: 671979
Scan Källarrökt Bog varmröks på traditionellt vis med bokved och enris i vår rökkällare i Kristianstad. Bogen blir saftig och mustig, med en delikat rökighet och smörig ton.
Vår källarrökta bog är god på smörgås eller till fransk potatissallad - gärna tunt skivad.
Kombinera gärna med: senap, kapris, gröna oliver.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk bog av gris 95%, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 600 kJ / 140 kcal
- Fett 8 g
- Varav mättat fett 2,8 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 20 g
- Salt 2,5 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 671979
Vikt: 1 600 g
GTIN: 2320198100008
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C