Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Prosciutto Crudo
Art nr: 671690
Scan Prosciutto Crudo är en lufttorkad skinka från kött av svenska gårdar. Skinkan saltas, torkas och lagras sen i minst 10 månader, till en mogen och nötig smak med tydlig sälta. Prosciutto crudon skivas lövtunt till antipasti eller charkbrickan. Passar även bra till lyxiga smörgåsar, pizza och pasta. Kombinera gärna med mozzarella, brie, melon, oliver eller kapris.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka (helmuskel), salt, druvsocker, naturlig arom, antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250: E252). Till 100 g färdig vara har 147 g kött använts.
Näringsvärde per 100g
- Energi 960 kJ / 230 kcal
- Fett 9,5 g
- Varav mättat fett 3 g
- Kolhydrater 0,8 g
- Varav sockerarter 0,8 g
- Protein 35 g
- Salt 6,5 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 671690
Vikt: 2 000 g
GTIN: 2320169600001
Ursprung: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Skivas mycket tunt, ca 0,5 mm.