Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Källarrökt Skinka
Art nr: 670387
Scan Källarrökt skinka varmröks på traditionellt vis med bokved och enris i vår rökkällare i Kristianstad. Det ger en mör, aromatisk skinka med fyllig och balanserad röksmak.
Vår källarrökta skinka är god på en lyxig smörgås, till buffé eller brunch.
Kombinera gärna med: lagrad ost, krispig sallad, syrligt äpple.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka 95% (helmuskel), salt, druvsocker, glukossirap, stabiliseringsmedel (E451), antioxidationsmedel (E301), konserveringsmedel (E250).
Näringsvärde per 100g
- Energi 400 kJ / 100 kcal
- Fett 2 g
- Varav mättat fett 1 g
- Kolhydrater 2 g
- Varav sockerarter 1 g
- Protein 18 g
- Salt 3,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 670387
Vikt: 3 000 g
GTIN: 2320008300000
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C