Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Grillspjut
Art nr: 667278
Planerar du en bjudning så passar Scan Grillspjut perfekt. Den är god, smakrik och räcker dessutom till många. Grillspjutet består av ytterfilé, vilken är utskuren från kotletten. Alla våra produkter innehåller enbart kött från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk ytterfilé av gris (91%), vatten, salt, kryddor (peppar, vitlök, paprika, lök, libbsticka, palsternacka),glukossirap, antioxidationsmedel E325;E331, konserveringsmedel E262.
Näringsvärde per 100g
- Energi 530 kJ / 130 kcal
- Fett 5,5 g
- Varav mättat fett 1,8 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 18 g
- Salt 1,6 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 667278
Vikt: 800 g
GTIN: 2320131600008
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla köttet över grå glöd eller medelvärme på gasolgrill i ca 20 minuter eller tills innertemperaturen är 68 grader. Låt köttet vila innan det skärs upp.