Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Grillkotlett Tomat & Basilika
Art nr: 666887
Scan Grillkotlett smaksatt med Tomat och Basilika sänder tankarna till en ljummen sommarkväll. Som Italien fast hemma. Njut av den tydliga tomat - och basilikasmaken, den håller vad den lovar. Extra tjocka skivor med kappa kvar för saftighet och smak. Grilla på hög värme för fin yta, lägg sedan på indirekt värme och låt gå klart.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk kotlett av gris (91%), vatten, salt, tomat, socker, lök, basilika, örtkryddor, arom, glukossirap, antioxidationsmedel (E325; E331), konserveringsmedel (E262).
Näringsvärde per 100g
- Energi 750 kJ / 180 kcal
- Fett 11 g
- Varav mättat fett 4,3 g
- Kolhydrater 1,5 g
- Varav sockerarter 0,8 g
- Protein 18 g
- Salt 1,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 666887
Vikt: 850 g
GTIN: 2320688700008
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla på hög värme tills båda sidor fått färg, lägg åt sidan på indirekt värme och genomgrilla, 72 grader innertemp.