Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
GrillKarré
Art nr: 664966
Scan grillkarré är marinerad karrén med chili och rosmarin för att du lätt ska få ett lyckat grillresultat varje gång. Karrén sitter på främre ryggpartiet och tack vare dess något högre fetthalt blir köttet saftigt även om det utsätts för höga temperaturer. Alla våra produkter innehåller enbart kött från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk karré av gris (91%), vatten, salt, kryddor, (vitlök, paprika, lök, chili, rosmarin, tomat, gurkmeja), glukossirap, druvsocker, antioxidationsmedel E325; E331, konserveringsmedel E262, rökarom.
Näringsvärde per 100g
- Energi 680 kJ / 160 kcal
- Fett 10 g
- Varav mättat fett 4,1 g
- Kolhydrater 1,2 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 16 g
- Salt 0,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 664966
Vikt: 570 g
GTIN: 2320247200000
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla köttet över grå glöd eller medelvärme på gasolgrill ca 15 minuter. Mät gärna med termometer, innertemperaturen ska ha nått 68 grader. Vänd flera gånger under grillningen. Låt köttet vila någon minut innan det skärs upp.