Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Pluma
Art nr: 664856
Scan Pluma Grill är något att smaksätta själv till grillen. Resultatet på köttet blir alltid bra då Pluman är marinerad i saltlake och behåller då sin saftighet även vid tuff grillning. 1 pluma räcker till ca 2 personer.
Innehåll
Ingredienser: Svensk Pluma av gris (93 %), mörmarinerad (vatten, salt, glukossirap, antioxidationsmedel E325; E331, konserveringsmedel E262).
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 190 kJ / 290 kcal
- Fett 25 g
- Varav mättat fett 7,4 g
- Kolhydrater 0,5 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 15 g
- Salt 0,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 664856
Vikt: 600 g
GTIN: 2320485800000
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla för fin färg i ca 3 min per sida. Lägg sedan på indirekt värme, gärna under lock och låt gå färdigt. Klar när innertemperaturen når 68 grader, låt vila i några minuter innan tranchering/servering.