Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Grillspett Mild Chili
Art nr: 660730
Scan Grillspett av svensk skinkråvara (fransyska) är lätt att lyckas med. Den milda chilismaken uppskattas av hela familjen. Grovt färserad råvara ger ett köttigt intryck men blir både saftigt och mört. Inblandningen av kryddor i spettet ger ett fylligt och smakrikt resultat. Serveringen är enkel, passar till allt!
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka av gris (94%), vatten, salt, paprika, glykossirap, socker, lök, vitlök, chilipeppar, spiskummin, oregano, cayennepeppar, chili (jalapeño), arom, kryddextrakt, antioxidationsmedel (E331), konserveringsmedel (E262).
Näringsvärde per 100g
- Energi 400 kJ / 100 kcal
- Fett 2,3 g
- Varav mättat fett 0,9 g
- Kolhydrater 1,3 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 18,9 g
- Salt 1,3 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 660730
Vikt: 400 g
GTIN: 7300200730008
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Innan tillagning, öppna förpackningen och separera de 4 spetten försiktigt. Använd gärna kniv för att dela dem. Grilla eller stek på medelhög värme. Vänd inte för tidigt utan låt ytan få färg innan vändning. Genomstek, det tar ca 10 min.