Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
JULSYLTA
Art nr: 641056
Sylta är en klassiker på julbordet och som har en härligt smak från förr. Och naturligtvis kommer köttet enbart från svenska gårdar. Finns i 350 och 800 gram.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och kalvkött (57%), vatten, svål, salt, kryddextrakt, antioxidationsmedel E300,konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 550 kJ / 130 kcal
- Fett 10 g
- Varav mättat fett 3,8 g
- Kolhydrater < 0,5 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 11 g
- Salt 1,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 641056
Vikt: 350 g
GTIN: 7300201753006
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C