Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Läckökorv
Art nr: 632089
Scan Läckökorv är en klassiker från 50-talet, som kallröks på traditionellt vis - långsamt över alspån. Det ger en elegant rökighet och en saftig konsistens.
Läckökorv är för många en tradition på julbordet. Den fylliga , friska smaken går särskilt bra ihop med grovt mörkt bröd, knäckebröd och potatissallad.
Kombinera gärna med: syrliga tillbehör som äpple, kapris eller surkål.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (73%), fett från gris, salt, potatisflingor, socker, MJÖLKPULVER, druvsocker, MJÖLKPROTEIN, kryddextrakt (svartpeppar), konserveringsmedel (E250), antioxidationsmedel (E300). Korvskinnet ej ätbart.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 700 kJ / 400 kcal
- Fett 38 g
- Varav mättat fett 16 g
- Kolhydrater 5 g
- Varav sockerarter 4 g
- Protein 10 g
- Salt 3,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 632089
Vikt: 1 400 g
GTIN: 2320261800002
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C