Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Läckökorv
Art nr: 632057
Läckökorven är en gammal kär klassiker och en favorit bland annat på julbordet. Röks över alspån och torkas väl. Smaken är karaktäristisk av frisk rök, den är syrlig och har en pikant kryddsmak. Har på senare tid fått högre köttgrad och längre torktid, vilket ger en större smakupplevelse. I våra produkter ingår endast kött från svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött* (70%), fett från gris*, koksalt, potatisflingor, socker*, MJÖLKPULVER*, druvsocker, MJÖLKPROTEIN, kryddextrakt (svartpeppar), antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Korvskinnet ej ätbart. *Ursprung Sverige.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 700 kJ / 410 kcal
- Fett 37 g
- Varav mättat fett 16 g
- Kolhydrater 6 g
- Varav sockerarter 4 g
- Protein 13 g
- Salt 3,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 632057
Vikt: 300 g
GTIN: 7300202062008
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: +8°C KYLVARA: