Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Läckö salami
Art nr: 631830
Scan Läckö Salami av fläsk- och nötkött är kallrökt på klassiskt vis över alspån. Det är en smakrik och lite smörig salami, som är milt kryddad med vitlök och peppar.
Läckö Salami är god på smörgås - gärna på baguette eller till focaccia. Den passar även bra i italienska rätter, såsom pizza eller i en pasta med tomatsås.
Kombinera gärna med: gräddiga ostar (t ex mozzarella), tomat, grissini.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris och nötkött* (73%), fett från gris*, MJÖLKPROTEIN, salt, socker, druvsocker, vitlök, vitpeppar, antioxidationsmedel (E300), färgämne (E120), konserveringsmedel (E250). *Ursprung: Sverige.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 750 kJ / 450 kcal
- Fett 40 g
- Varav mättat fett 16 g
- Kolhydrater 2,7 g
- Varav sockerarter 2,2 g
- Protein 14 g
- Salt 3 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 631830
Vikt: 100 g
GTIN: 7300201830004
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C