Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Kallrökt Julkorv
Art nr: 631457
Scans kallrökta julkorv är gjord på svenskt kött och har en hög kötthalt. Den är tillverkad på traditionellt vis genom att rökas långsamt över alspånsbädd. Julkryddor är tillsatta för en extra god och stämningsfull jul med lite variation, utan att bryta traditioner, helt enkelt ett måste på julbordet!
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt Gris- och Nötkött(81%), Fett från Gris, socker, salt, potatisflingor, druvsocker, kryddor, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 500 kJ / 360 kcal
- Fett 31 g
- Varav mättat fett 12 g
- Kolhydrater 6 g
- Varav sockerarter 2 g
- Protein 14 g
- Salt 2,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 631457
Vikt: 375 g
GTIN: 7300201456006
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: +8°C KYLVARA: