Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Olivmortadella
Art nr: 624438
Generöst med gröna oliver fyllda med paprika är det ett perfekt pålägg som talar till finsmakaren i dig. Och självklart kommer köttet enbart från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt nöt- och griskött (43%)*, gristunga*, vatten, oliver med paprika (11%)**, potatismjöl, salt, druvsocker, socker, antioxidationsmedel (E 300), lök, vitpeppar, lökextrakt, stabiliseringsmedel (E 509: E 412: E 401), konserveringsmedel (E 202). Kokt produkt. *Ursprung: Sverige **Ursprung: EU
Näringsvärde per 100g
- Energi 830 kJ / 200 kcal
- Fett 13 g
- Varav mättat fett 4,4 g
- Kolhydrater 6,4 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 11,3 g
- Salt 2,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 624438
Vikt: 100 g
GTIN: 7300204437002
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C