Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Jägarfalukorv
Art nr: 621367
Vår Jägarfalukorv är inspirerad av gamla goda tiders matkultur och är rökt lite extra för att ge korven en fylligare och kraftigare smak.
Våra korvar innehåller bara svenskt kött från våra gårdar.
Denna korv är fri från gluten, laktos, ägg-, soja-, mjölk- och ärtprotein
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt nöt- och griskött (60%)*, vatten, fett från gris- och nötkött*, potatismjöl, salt, druvsocker, kryddor, kryddextrakt (bl. a. cayennepeppar, muskot), lök, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, rökarom. *Ursprung: Sverige. FETTHALT: 22%.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 050 kJ / 260 kcal
- Fett 22 g
- Varav mättat fett 9,5 g
- Kolhydrater 5 g
- Varav sockerarter < 0,1 g
- Protein 10 g
- Salt 1,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 621367
Vikt: 550 g
GTIN: 7300202690003
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Stekpanna: Stek skivor i stekpanna i lite matfett på medelvärme ca 2½ min. Vänd korven under stekningen. Mikro: Lägg ut skivorna på en tallrik. Värm i mikro 700W ca 1 min. Låt vila någon minut innan servering så värmen fördelar sig.