Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Provencale
Art nr: 604647
Provencale är en mild varmrökt korv som är smaksatt med paprika, timjan, persilja och vitlök. Den har en fyllig och mustig smak. Perfekt på grillen på sommaren eller i stekpannan till hösten, prova den gärna även kall på tapasbrickan, mycket populärt i Baskien. Våra korvar innehåller bara svenskt kött från våra gårdar. Denna korv är fri från gluten, laktos, ägg, soja, mjölk och ärtprotein
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (75%)*, vatten, potatismjöl, salt, fett från nötkött*, örtkryddor, vitlök, persilja, lök, paprika, tomat, cayennepeppar, stabiliseringsmedel E450, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, kollagentarm, rökarom. *Ursprung: Sverige.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 100 kJ / 260 kcal
- Fett 22 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 4 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 12 g
- Salt 1,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 604647
Vikt: 240 g
GTIN: 7300204647005
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Skär små snitt i korven. Stek i stekpanna i lite matfett på svag till medelvärme ca 8-10 min. Vänd korven under stekningen. Skär små snitt i korven. Värm i mikro 700W ca 1½ min. Låt vila någon minut innan servering så värmen fördelar sig.