Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Färskkorv Kolbasz
Art nr: 499430
Färskkorv Paprika & Vitlök är en grovmald färskkorv. Färskkorven har kötthalt på hela 95 %. Korvarna är smala så att det ska gå fort att grilla dem färdiga, ca 10 min på grillen eller i stekpannan. Framtagna av Scans hängivna korvmakare.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (95%), salt, kryddor (paprika, vitlök), kryddextrakt (cayenne), potatismjöl, druvsocker, starterkultur, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250), fårfjälster.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 100 kJ / 260 kcal
- Fett 22 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 15 g
- Salt 1,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 499430
Vikt: 300 g
GTIN: 7300209556005
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Tillagningsanvisning: Skölj korvarna i kallt vatten. Stek eller grilla dem c:a 10 minuter tills de når en innertemperatur på 72°C. Eftersom korven är rå är det viktigt att den blir genomstekt.