Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Utvald Pluma av Rapsgris
Art nr: 498978
Rumstemperera köttet innan tillagning. Pluman är tacksam att grilla. Grilla ytan hårt så att den blir knaprig. Låt gå färdigt på indirekt värme. Pluma är melerad och behåller saftighet vid tillagning. Innertemperatur bör ligga på ca 68 grader när den är klar. Låt köttet vila innan servering.
Innehåll
INGREDIENSER: Pluma av svensk rapsgris
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 300 kJ / 300 kcal
- Fett 27 g
- Varav mättat fett 8 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 16 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 498978
Vikt: 580 g
GTIN: 2320897700004
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Rumstemperera alltid köttet innan tillagning. Pluman är tacksam att grilla . Grilla ytan hårt så den blir knaprig. Låt gå färdigt på indirekt värme. Pluma är melerad och behåller saftighet vid tillagning. innertemp bör ligga på ca 68 grader när den är klar. Låt köttet vila innan servering.