Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Blandfärs 250 g
Art nr: 497714
Scan Svensk Blandfärs av 50 % fläskkött och 50% Nötkött är en saftig färs som passar i köttbulle eller i kåldolmar. Går även utmärkt att använda i en ragu/pastasås. Fetthalten på 20 % lyfter fram smak. Krydda efter eget tycke och smak. Vår förpackning, Rullpack, är en miljövänlig förpackning som ger bra skydd och hållbarhet för färs pga av att den är vakuumerad. Sortera enligt anvisning.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt nötkött 50%, griskött 50%.
Näringsvärde per 100g
- Energi 890 kJ / 213 kcal
- Fett 16 g
- Varav mättat fett 6,8 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 18 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497714
Vikt: 250 g
GTIN: 7300207726004
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Färs ska alltid genomstekas.