Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Utvald Kalvfärs
Art nr: 497702
Scan Styckmästarens Utvalda Kalvfärs är en finmald mild färs av framdelskött så som, bringa, bog och framlägg. Tacksam att smaksätta, dillfrikadeller eller klassiska Wallenbergare. Hitta din favorit av svensk kalvfärs.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt kalvkött.
Näringsvärde per 100g
- Energi 732 kJ / 175 kcal
- Fett 16 g
- Varav mättat fett 7 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 20 g
- Salt 0,21 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497702
Vikt: 400 g
GTIN: 7300207723003
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Färs ska alltid genomstekas. Enkla biffar görs genom att skiva rullen med färs, krydda ordentligt och steka i het panna med smör och olja. Givetvis går det bra att blanda i krydda, tillsätta ströbröd, ägg och grädde, vispa fluffigt och skapa en klassisk Wallenbergare.