Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
OXFILE
Art nr: 497563
Oxfilé från Scan är ett kött av högsta kvalitet och kommer alltid från Svenska gårdar. Tack vare förpackningen blir köttet mörare och godare ju närmare bäst-före-datum du tillagar det.
Oxfilén är den möraste detaljen på djuret och sitter på insidan av ryggraden. Passar utmärkt att steka eller grilla hel eller i skivor.
Innehåll
INGREDIENSER: Oxfilé av svenskt nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 520 kJ / 124 kcal
- Fett 4,1 g
- Varav mättat fett 2 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 21,7 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497563
Vikt: 750 g
GTIN: 2320275400007
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Oxfilén är den möraste detaljen på djuret och sitter på insidan av ryggraden. Filén delas upp i tre delar: huvud, mittbit och svans.