Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
ROSTBIFF SKINN
Art nr: 497513
Rostbiff är en fin detalj som sitter efter ryggbiffen på djurets bakre ryggparti. Den har en låg fetthalt och kan användas till många olika rätter. Passar bland annat bra att skiva tjockt och steka eller lägga på grillen.
Rostbiff från Scan är ett kött av högsta kvalitet som alltid kommer från Svenska gårdar. Tack vare förpacknigen blir köttet mörare och godare ju närmare bäst-före-datum du tillagar det.
Innehåll
INGREDIENSER: Rostbiffstek av svenskt nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 500 kJ / 130 kcal
- Fett 3,2 g
- Varav mättat fett 1,4 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 23 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497513
Vikt: 1 250 g
GTIN: 2320751300005
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C