Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
ROSTAS
Art nr: 497417
Rostas är ett mycket mört och gott kött med en lätt marmorering och kommer från djurets bakre ryggparti. Detaljen kan tillagas hel eller som skivor.
Rostas från Scan är ett kött av högsta kvalitet och kommer alltid från svenska gårdar. Tack vare förpackningen blir köttet mörare och godare ju närmare bäst-före-datum du tillagar det.
Innehåll
INGREDIENSER: Rostas av svenskt nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 504 kJ / 121 kcal
- Fett 3,2 g
- Varav mättat fett 1,5 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 22,7 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497417
Vikt: 1 000 g
GTIN: 2320269800004
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C