RYGGBIFF PUTSAD
Scan

RYGGBIFF PUTSAD

Art nr: 497406

Scan ryggbiff i bit från svenska nötdjur passar bra att ugnssteka. Salta och peppra, stek i panna så du får en fin yta. Låt gå långsamt och länge i ugn, servera till 4-6 personer. Går även utmärkt att skiva och steka i panna, eller varför inte göra ett biffspett.

  • Kött från Sverige

Innehåll

INGREDIENSER: Ryggbiff av svenskt nötkött

Näringsvärde per 100g

  • Energi 513 kJ / 123 kcal
  • Fett 3,9 g
  • Varav mättat fett 1,6 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 21,8 g
  • Salt 0,2 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Produktfakta

Artnr: 497406

Vikt: 940 g

GTIN: 2320260000007

Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Köp nu

ICA

Bra att veta

Biffen, biffraden eller biffstocken sitter längs med nötkreaturets ryggrad. Man delar in biffstocken i lång och kort där en lång biffstock också inkluderar rostbiffen. Om biffstocken sågas i skivor med filén blir det T-bensstek eller dubbelbiff. Sågas den med ben utan filé kallas det för klubbstek eller enkelbiff. Urbenad biffstock kallas ryggbiff eller utskuren biff och det är så den oftast säljs i butik.

Ryggbiff