Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Lövbiff av innanlår
Art nr: 494530
Scan Lövbiff är tunt skuren från innanlår av nöt. Alltid från svenska gårdar, svenskt kött. Passar utmärkt att steka i stekpanna , kort stektid på varje sida. Om du ska strimla ned lövbiff, se till att du strimlar den tvärs över fiberriktningen för att få ett mört resultat.
Innehåll
INGREDIENSER: Lövbiff av svenskt nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 500 kJ / 110 kcal
- Fett 2,4 g
- Varav mättat fett 1,6 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 24 g
- Salt 0,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 494530
Vikt: 420 g
GTIN: 2320453000005
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Låt köttet bli rumstempererat. Torka av ytorna och krydda. Stek i het panna, kort tid per sida. Vid strimling, se till att strimla tvärs över fibrerna för ett mört resultat.