Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Styckmästarens Rostbiff
Art nr: 494231
Scan Styckmästarens Utvalda skivor av Rostbiff är mörade i minst 18 dagar. Rostbiffen är putsad lite extra, för att en enkel och snabb tillagning. Du kan med fördel tillaga och äta detta nötkött på samma sätt som med en ryggbiff. Temperera köttet, salta och peppra, lägg en klick smör i en stekpanna och fräs på. Alltid svenskt kött.
Innehåll
Ingredienser: Rostbiff av nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 560 kJ / 134 kcal
- Fett 4 g
- Varav mättat fett 2 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 23 g
- Salt 0 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 494231
Vikt: 440 g
GTIN: 2320425800008
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Stek i olja på hög värme cirka 3 minuter på varje sida, sänk värmen och tillsätt lite smör för smaken skull tills önskad stekgrad uppnås.