Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
FLÄSKFILE PUTSAD EKO
Art nr: 491932
Scan ekologiskt är kött från djur som är kontrollerade och godkända av ARANEA/KRAV. Det ekologiska köttet har samma höga kvalitet som allt kött från Scan. Mervärdet finns i produktionsmetoden, med foder utan handelsgödsel och bekämpningsmedel och särskilda krav på utevistelse och stallar. Köttet kommer alltid från Svenska gårdar.
Fläskfilén är den möraste biten på grisen. Den sitter under kotlettraden och på insidan av ryggbenet. Fläskfilén jobbar inte lika mycket som andra muskler och blir därför mycket mör.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk gris SE-EKO-08 Svenskt jordbruk
Näringsvärde per 100g
- Energi 446 kJ / 107 kcal
- Fett 2,6 g
- Varav mättat fett 1 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 20,6 g
- Salt 0,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491932
Vikt: 500 g
GTIN: 2320355300005
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Fläskfilén är den möraste biten på grisen. Den sitter under kotlettraden och på insidan av ryggbenet. Fläskfilén jobbar inte lika mycket som andra muskler och blir därför mycket mör.