Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
PICNICBOG
Art nr: 491927
Picnicbog från Scan Mörpack är ett kött av högsta kvalitet och kommer alltid från Svenska gårdar. Tack vare förpackningen blir köttet mörare och godare ju närmare bäst-före-datum du tillagar det.
Picnicbog är en mager och fin köttbit som sitter på djurets framdel. Används ofta som tärnad till grytor av olika slag eller som strimlad till stroganoff.
Innehåll
INGREDIENSER: Picnicbog av svenskt fläskkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 505 kJ / 121 kcal
- Fett 4,7 g
- Varav mättat fett 2 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 19,5 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491927
Vikt: 1 220 g
GTIN: 2320052200004
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Bogen kan styckas på olika sätt beroende på vilka detaljer man vill ta fram. Bogen är en smakrik och mångsidig detalj.