Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Utvald Kalvflank
Art nr: 491732
Scan Utvald Kalvflank är en hel detalj men med platt form som passar utmärkt att lägga på grillen eller att steka i panna eller ugnssteka. Förmörad i 14 dagar vilket ger mörhet till denna detalj som har en djup smak.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk kalvflank
Näringsvärde per 100g
- Energi 725 kJ / 173 kcal
- Fett 11 g
- Varav mättat fett 4,3 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 19 g
- Salt 0,18 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491732
Vikt: 350 g
GTIN: 2320762800006
URSPRUNG: Sverige. Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige.
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Passar utmärkt att lägga på grillen. Kort tillagningstid, ge en fin stekyta och lägg på indirekt värme för att låta gå klart.