Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Utvald Kalvschnitzel
Art nr: 491730
Scan Utvald Kalvschnitzel är förmörad i 14 dagar innan skivning och packning. Vi skivar kalvinnanlår tunt så att det bara är att panera. Det går även utmärkt att steka direkt, som en lövbiff, i pannan.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt kalvinnanlår
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 107 kcal
- Fett 2,5 g
- Varav mättat fett 0,9 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 21 g
- Salt 0,14 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491730
Vikt: 350 g
GTIN: 2320762900003
URSPRUNG: Sverige. Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige.
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Utvald kalvschnitzel kan enkelt paneras och stekas. Passar även bra att servera som en Lövbiff. Kort stektid.