Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Utvalt Lammgrytbitar
Art nr: 491530
Scan Utvalda Lammgrytbitar skärs av bakdelskött, stek. Steken är förmörad och ger en bra gryta snabbt.
Innehåll
INGREDIENSER: Bakdelskött av svenskt lamm
Näringsvärde per 100g
- Energi 466 kJ / 112 kcal
- Fett 2,6 g
- Varav mättat fett 1 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 21 g
- Salt 0,17 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491530
Vikt: 450 g
GTIN: 2320155200000
URSPRUNG: Sverige. Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige.
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Salta och peppra köttet, bryn i het panna runt om. Lägg över i gryta och slå på önskad vätska och tillbehör. Låt puttra sakta i 45-60 min.