Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Styckmästarens Luffarbiff
Art nr: 490231
Scan Styckmästarens Utvalda Luffarbiff är mager men mör. Vi väljer att låta mörning ta tid för att alltid få en god ätupplevelse. Luffarbiff var länge en väl bevarad hemlig detalj som styckaren ofta sparade till sig själv. Ett framdelskött med kvaliteter som påminner om ryggbiff. Genom att avlägsna mittsenan och skinna och trimma detaljen får vi en fin bit på ca 320 g som är lätt att grilla eller steka.
Innehåll
Ingredienser: Luffarbiff av svenskt nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 494 kJ / 118 kcal
- Fett 3,7 g
- Varav mättat fett 1,5 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 21 g
- Salt 0,17 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 490231
Vikt: 320 g
GTIN: 2320136800007
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Smaksätt med dina favoriter. Luffarbiff har mycket karaktär, salt och peppar räcker om man bara vill ha det. Ge Luffarbiffen en fin yta runt om, antingen genom stekning eller grillning på hög värme. Låt sedan köttet gå klart på lägre värme. Följ gärna temperaturguiden på förpackningen. Fler tips finns på scan.se