Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Lammlägg
Art nr: 477910
Baklägg av Styckmästarens utvalda Lamm. Behöver lite längre tillagningstid, fast den som väntar på nåt gott… God att bräsera i rödvin eller att sjuda i tomatsås med örter
och vitlök. Svenskt kött givetvis.
Innehåll
Ingredienser:
Näringsvärde per 100g
- Energi 550 kJ / 140 kcal
- Fett 4,2 g
- Varav mättat fett 2,1 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 25 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 477910
Vikt: 780 g
GTIN: 2320791000002
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C