Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Kamben Hållbarhetsgrisen
Art nr: 408303
Kamben av svensk Hållbarhetsgris. Kamben blir som bäst när de förkokas och penslas med glaze under tillagning i ugn eller på grillen. Scans Hållbarhetsgris kommer alltid från Halla Gård i Västergötland, en gård med hållbarhet nära hjärtat. Grisarna på Halla gård får gå både inne och ute som de själva vill och kan böka och beta i jorden i hagen. Gården drivs av egenproducerad biogas och egenodlat foder. Läs mer på scan.se/hallbarhetsgrisen
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 408303
Vikt: 500 g
GTIN: 2320830300001
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C