Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Revben Hållbarhetsgrisen
Art nr: 408302
Revben av svensk Hållbarhetsgris från Scan kommer alltid från Halla Gård i Västergötland och bonden Anders Gunnarsson. Revbenen sitter vid djurets bröstkorg och är ett smakrikt kött som passar bra att grilla eller ugnssteka. Grisarna på Halla gård får gå både inne och ute som de själva vill och kan böka och beta i jorden i hagen. Köttet från Hållbarhetsgrisen har en lägre klimatpåverkan jämfört med genomsnittet för grisuppfödning i Sverige. Läs mer på scan.se/hallbarhetsgrisen
Innehåll
Ingredienser: Knäckta revben
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 408302
Vikt: 825 g
GTIN: 2320830200004
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C