Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Bistropytt
Art nr: 299300
Scans Bistropytt är en klassisk pytt i panna i uppgraderad tappning. Rustika och generöst stora bitar av svartpepparkryddat svenskt nötkött samsas med svensk potatis, lök och kryddor. Servera Scans Bistropytt med en god senapskräm, riven pepparrot och skirad äggula och du har en skön bistrorätt på rekordsnabba 15 minuter.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk potatis*, svenskt nötkött (22%)*, lök, salt, svartpeppar, naturlig arom, färgämne örtextrakt, antioxidationsmedel E326. *Ursprung Sverige.
Näringsvärde per 100g
- Energi 400 kJ / 90 kcal
- Fett 1,3 g
- Varav mättat fett 0,6 g
- Kolhydrater 11 g
- Varav sockerarter 3,4 g
- Protein 9 g
- Salt 1,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 299300
Vikt: 700 g
GTIN: 7300209300004
Ursprung: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.
Tillagning
Direkt från frysen. Stek på hög värme i lite matfett vänd pytten då och då. Sänk värmen när Pytten börjar få stekyta och stek klart på medelvärme vänd för jämn och fin färg. Pytten är klar på ca 10 minuter. Tänk på att stektiden varierar på olika spisar, provsmaka en bit potatis så den har det rätta tuggmotståndet