Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Ostschnitzel panerad
Art nr: 298736
Våra ostschnitzlar är gjorda på svenskt kött av högsta kvalitet tillsammans med svensk lagrad hårdost som gör dem extra saftiga, möra och välsmakande.
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt griskött* (66%), vatten, OST*( 11 %), ströbröd (med VETEmjöl), VETEmjöl, MJÖLKPROTEIN, salt, cayennepeppar, persilja, aromer, kryddor, antioxidationsmedel, citronsyra, kryddextrakt, rosmarin. *Ursprung Sverige
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 050 kJ / 250 kcal
- Fett 18 g
- Varav mättat fett 8 g
- Kolhydrater 9 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 14 g
- Salt 1,4 g
Allergener
- Gluten Ja
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 298736
Vikt: 600 g
GTIN: 7300298735008
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FRYSVARA: Ska förvaras vid -18°C eller kallare.
Tillagning
Sätt plattan på medelvärme. Lägg lite matfett i en kall stekpanna och hetta upp. Lägg i schnitzlarna när fettet är gyllenbrunt och har slutat bubbla. Stek schnitzeln i en minut innan den vänds. Stek sammanlagt 4 minuter per sida. SERVERINGSTIPS: Skivad citron med ansjovis och kapris. Servera med kokta sockerärtor och kokt potatis. Servera schnitzeln med rotfruktspytt överströdd med hackade färska örtkryddor.