Pizzalandet Sverige

Tillbehören

En bra pizza är alltid en bra pizza. Men tillbehör är också viktigt. Vad ska du äta innan? Under? Efter? Styckmästarbrickan med tillbehör är exakt det du är ute efter för att spicy:a upp din middag. Spara plats i magen!

Pizzalandet Sverige

Tillbehören

The devil’s in the tillbehören. Det här är det du inte får missa att ha innan eller efter din finpizzamiddag. Det här var vad vi hade på Gårdsmiddagen:

– Rostade Marconamandlar
– Marinerade Oliver
– Banderillas (aka pickles on a stick)
– Caponata
(Aubergine, oliver, blekselleri, kapris, tomater, socker, vinäger)

– Kronärtskockapuré
– Vinägerpicklad karljohanscamp
– Sourslaw
– Fläskrillette på sida av rapsgris, pistage, konfiterad lök,
– Marmelad på gröna tomater och fikonmarmelad
– Foccacia & surdegsbaguetter
– Söta tomater plus en bra olivolja

Benny tipsar

Styckmästarbricka

Får saker slår en bra charkbricka. Och inget slår vår styckmästarbricka. Det här är tips från vår Styckmästare Benny om vilka charkuterier du måste ha till din middag.

– Lufttorkad skinka (av svensk rapsgris)
– Läckösalami
– Läckökorv
– Småländsk lökkorv
– Källarrökt nötytterlår
– Källarrökt Baconsida (från Russelbacka Gård)

Få mer kunskap

Grill, Teknik, Gris, Grilla

Pluma & Kotlettrad

Kotletten från gris. Ja, egentligen är det inte krångligare än så. Det är ett mört, men lite magrare kött och kan därför lätt bli torrt om du steke...